Три котенца, които се радвали на нежността на майка си,

...
Три котенца, които се радвали на нежността на майка си,
Коментари Харесай

Смело сърце! Котка се бори с гигантска змия, за да защити своите котенца (видео)

Три котенца, които се радвали на нежността на майка си, внезапно се оказали в доста тежка  обстановка. Докато били в дребното си укритие, те, дружно с майка си, били нападнати от голяма змия, която сполучливо намерила плануваната плячка.

В живота на всяка жена след раждането на децата целите се трансформират фрапантно. Основната задача в този момент е да се грижим за тях. Това важи както за хората, по този начин и за животните. Ето за какво котките отделят доста време на своето поколение, с цел да ги научат на всички трикове в котешкия живот.

Грижата за котетата стартира незабавно след раждането с олизване. Котката продължава да отделя доста време на този развой. Дори на разходка с децата си, една майка няма да пропусне опцията да „ издуха “ прашинка от детето си. Котката храни дребните си при всяко поискване.

Тя лежи и търпеливо изчаква всички котенца да се нахранят. След хранене те нямат срещу против да се позабавляват дружно. Майката котка умерено следи по какъв начин котенцата си играят едно с друго и не се намесва в възможните им битки. Едва откакто се увери, че котенцата са станали самостоятелни, котката приключва своето образование.

Новородени котенца били в дребна пясъчна дупка с майка си. Изглеждало, че никой не може да наруши тази фамилна идилия, само че уви… Гладна змия се приближи до котешкото семейство. Най-вероятно влечугото към този момент е усетило миризмата на евентуална плячка отдалеко, тъй като обонянието е преди всичко за тези влечуги. Изненадващо, тяхното тънко подушване им разрешава да уловите даже най-малкия мирис на плячка.

Приближавайки леговището на котката, змията била подготвена да нападна. Котката почнала да съска и да се втурва към змията, отвличайки вниманието й от котенцата. Смелата майка защитила рожбите си както може, само че добре, че на помощ се притекъл мъж. Той избавил котенцата от неизбежна гибел и остави змията гладна.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР