Три кораба напуснаха украинските пристанища преди обяд във вторник съгласно

...
Три кораба напуснаха украинските пристанища преди обяд във вторник съгласно
Коментари Харесай

Три кораба със зърно напуснаха украинските пристанища преди обяд

Три кораба напуснаха украинските пристанища преди обяд във вторник според договорката за експорт на зърно от Украйна, заяви ръководеният от Организация на обединените нации координационен център във втория ден, откакто Русия спря присъединяване си в самодейността, предава Ройтерс.

В изказването се споделя, че придвижването на корабите е било в съгласие от украинската, турската и делегациите на Организация на обединените нации в основания в Истанбул център и съветската делегация е била осведомена, цитира news.bg.

В изказването се прибавя, че координаторът на Организация на обединените нации за самодейността за зърно, Амир Абдула, е траял полемиките, в това число с съветската страна, в опит да възобнови цялостното присъединяване в центъра, който следи безвредното прекосяване на плавателни съдове.

Припомняме, че в понеделник Украйна, Турция и Организацията на обединените народи (ООН) договориха проект за придвижване на 14 кораба в Черно море на 31 октомври в границите на зърнената договорка, съобщи ТАСС, като се базира на Съвместния координационен център (СКЦ).

Отбелязва се, че 12 отпътуваха от Украйна, а други два се очакваше да дойдат в страната. Делегацията на Организация на обединените нации осведоми съветската делегация за тези дейности в сходство с откритите процедури на Съюзна контролна комисия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР