Три ключови точки за един трудолюбив, саможертвен отбор на Виляреал

...
Три ключови точки за един трудолюбив, саможертвен отбор на Виляреал
Коментари Харесай

Виляреал измъкна труден успех над Селта

Три основни точки за един работлив, саможертвен тим на Виляреал в устрема им да останат в битката за Европа, откакто се постановиха с 1:0 над Селта Виго. Единственото попадение за "жълтата подводница " вкара Дани Парехо в 64-ата минута.

Гостите от Селта се бориха доста, с цел да останат в борбата за европейските квоти. Пред тях се откриха много благоприятни условия, доста играчи бяха на стрелкова позиция. Но вратарят Херонимо Руи, Еса Манди и неналичието на шанс попречиха на небесно-сините за тъждество. "Подводницата " доближи 45 точки и към този момент мисли за мача против Ювентус идната сряда.

Последната опция за Селта беше в 93-ата минута на мача, когато желаеха дузпа. Хавиер Галан центрира, топката беше блокирана от резервата на домакините Еса Манди. Нападателят на Селта опита да покаже, че е било с ръка, само че реферът не се подведе.

В 15-ата минута гол на Виляреал беше анулиран поради засада. Отново Тригерос подаде, този път към Джовани Ло Селсо, който обаче се оказа в засада. Но като изключим това състояние, до края на частта Унай Емери все гледаше умислен, тъй като удари в очертанията на вратата на галисийците нямаше.

Единственото попадение падна в 65-ата минута. Дани Парехо вкара с левия крайник, след превъзходна асистенция на Ману Тригерос. Авторът посвети гола си на Алберто Морено, изваждайки под екипа си фланелка с обръщение. Всъщност целият тим на Виляреал излезе с посланието на жълтите си екипи. Морено, някогашен футболист на Ливърпул, получи доста тежка травма - скъсани коленни връзки, поради което съотборниците му взеха решение да показват поддръжка.

| 1-0 ⏱ 90'+5' | FULL-TIME at the Estadio de la Cerámica.

The Yellows get the 3️⃣ points to stay in the fight for European football thanks to 's second-half goal
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР