Три ключови компонента - чипсет, сензор и лещи - предопределят

...
Три ключови компонента - чипсет, сензор и лещи - предопределят
Коментари Харесай

Andoer AN7000 – 4K екшън камера, снима на 60 м под вода

Три основни съставния елемент - чипсет, датчик и лещи - предопределят високото качество на заснеманите видеа и изображения

Andoer AN7000 е компактна екшън камера за запис на видео с резолюция до 4К

Благодарение на наличните екшън камери с все по-напреднали благоприятни условия, всеки запалянко може да запази вълнуващите и рискови прекарвания при спортуване, туризъм, гмуркане и други занимания. При това с високо качество – 4К видео при 30 фрагмента секунда.

На пазара се предлага необятно многообразие от компактни екшън камери, а моделът Andoer AN7000 е един от най-стойностните. Това е 4K екшън камера с най-съвременни технологии. Качеството на сходни устройства зависи от три основни съставния елемент – чипсет, датчик и лещи. В случая, приказваме за чипсет Ambarella A12A75 CPU, датчик 16MP CMOS от Sony и 8 широкоъгълни (166°) лещи – тази композиция обезпечава безпрепятствено, висококачествено снимане.

Andoer AN7000 използа 8 широкоъгълни лещи и 16MP CMOS датчик на Sony

Екшън камерата, предлагана от онлайн магазина Tomtop, поддържа снимане на видео с резолюции 4K/30fps, 1080P/120fps и 720/240fps, като за постоянното и безпрепятствено изображение способстват технологиите за засичане на придвижване и елиминиране на трептенето. 16-мегапикселовият датчик за изображения обезпечава ярки и живи фотографии. Устройството поддържа запис на MP4 видео с технология на компресиране H.264.

Andoer AN7000 е налична за покупка в два цвята – сив и черен

2,0-инчовият LCD екран с резолюция 960×240 демонстрира ясно заснеманите подиуми и поддържа прелиминарен аспект на изображенията. Наред с нормалните си приложения, камерата може да се употребява и като видеорегистратор за кола – в комплекта са включени всички нужни механизми за нейното закрепване, а подръжката на Wi-Fi и Bluetooth разрешава комфортно безжично ръководство и предаване на фотосите и видеото на разстояние до 12 метра.

Andoer AN7000 може да снима под вода, на дълбочина до 60 метра

Една от най-интересните характерности на Andoer AN7000 е нейната изключителна водоустойчивост. По данни на производителя, екшън камерата може да снима под вода, на дълбочина до 60 метра, с помощта на водозащитния калъф, с който се доставя. Камерата е съпроводена и от мобилно приложение за елементарно потребление и ръководство благодарение на смарт телефон.

Andoer AN7000 може да се употребява и ръководи елементарно благодарение на смарт телефон

Екшън камерата е оборудвана с батерия с потенциал 1050 мАч, която обезпечава до 90 минути запис на видео с резолюция 4K. Съвместима е с операционни системи Windows XP и Mac OS и приема карти памет с потенциал до 64GB за по-продължителен видео запис. Налични са USB 2.0 порт за зареждане и прекачване на данни, както и HDMI излаз с поддръжка на NTSC 1920x1080P 60Hz и PAL 1920×1080 50Hz.

Andoer AN7000 намира приложение в разнообразни сюжети – при спортуване, туризъм, гмуркане и други

Цената на екшън камерата Andoer AN7000 сега е $96,37, с безвъзмездна доставка от онлайн магазина Tomtop. Устройството има размери 6,1х4,2х2,3 см и тежи единствено 79 грама. Освен камерата с вградена батерия, комплектът включва USB кабел, водозащитен калъф, управление за потребителя и голям брой съоръжения за пълноценно потребление на устройството при разнообразни сюжети на приложимост.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР