Три катастрофи със загинали са регистрирани на територията на ОДМВР

...
Три катастрофи със загинали са регистрирани на територията на ОДМВР
Коментари Харесай

80-годишен пловдивчанин загина на място след рисков обратен завой

Три произшествия със починали са регистрирани на територията на ОДМВР - Пловдив в петък и неделя. Около 13.10 часа през вчерашния ден, преди разклона за Садово на основен път Пловдив - Хасково, лек автомобил "Рено " подхванал противоположен завой, лишил преимуществото и бил блъснат от лек автомобил "Хонда ". На място умрял 80-годишен пловдивчанин, лидер на първата кола. Медицинска помощ е оказана на 29-годишен мъж, управлявал втория автомобил, чиято алкохолна проба е негативна. 
Към 16 часа в петък, в региона на 108 км на Автомагистрала "Тракия ", посока Бургас, лек автомобил "Субару " се блъснал в мантинела и пет колчета. Пристигналите полицейски чиновници и екип на Спешна помощ установили гибелта на 52-годишен мъж от Поморие, който бил зад кормилото. Същата вечер, към 22.20 часа, мотоциклет "Санянг " минал през кръгово кръстовище на ул. "Димитър Талев " и кв. "Беломорски ", при което лидерът му - 40-годишен от Сухиндол, умрял на място. Негов сателит, на 48-годиини от Пловдив, е настанен в болница за лекуване.
Местопроизшествията са непокътнати и посетени от дежурни оперативни групи. Извършени са огледи. Причините и събитията към злополуките се проверяват в границите на формирани досъдебни производства.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР