Три катастрофи, при които има леко пострадали хора, са станали

...
Три катастрофи, при които има леко пострадали хора, са станали
Коментари Харесай

Три катастрофи в Пловдив, сред пострадалите е 14-годишно момче

Три произшествия, при които има леко потърпевши хора, са станали през вчерашния ден на територията на Пловдив.

44-годишна жена е с леки пострадвания след злополука през вчерашния ден на бул. „ България “ в Пловдив. По първични данни, към 15.40 ч. лек автомобил „ Хонда “ не спазил нужната отдалеченост и блъснал движещия се пред него лек автомобил „ Мазда “, чиято лидерка е потърпевша. След медицински обзор, тя е освободена за домашно лекуване. Извършените проби на водачите за алкохол са негативни. Случаят е отработен по административен ред от чиновници на бранш „ Пътна полиция “.

Само 20 минути по-късно, към е зародил пътен случай на кръстовището сред бул. „ България “ и ул. „ Огражден “. По първични данни, лек автомобил „ Хюндай “, ръководен от 39-годишна жена от с. Строево, при маневра за ляв завой е лишил преимущество и се е блъснал в лек автомобил „ Рено “, зад кормилото на който бил 33-годишен пловдивчанин. В разследване на удара е потърпевша шофьорката на хюндая. След изработен обзор в болнично заведение, тя е освободена за домашно лекуване. Извършена е проба за съществуване на алкохол в кръвта на двамата водачи, като резултатите са негативни. По случая е взето административно отношение от чиновници на бранш „ Пътна полиция “.

Минути преди среднощ пък в бранш „ Пътна полиция “ е получен сигнал за пътен случай на ул. „ Петър Горанов “ в Пловдив. На място униформените открили, че 22-годишен мъж от с. Красново, който бил зад кормилото на лек автомобил „ Мерцедес “, се движил с несъобразена скорост и се блъснал в лек автомобил „ Форд “, каран от 19-годишен юноша.

От удара леко са потърпевши двамата водачи, които след обзор са освободени за домашно лекуване, а 14-годишно момче, пътувало във „ Форд “-а, е настанено в болница, без заплаха за живота. Извършена е проба за съществуване на алкохол и наркотични субстанции в кръвта на водачите - резултатите са негативни. Работата по случая продължава от чиновници на бранш „ Пътна полиция “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР