Три жени вървят по алеята из парк "Света Троица" в

...
Три жени вървят по алеята из парк "Света Троица" в
Коментари Харесай

Какви пет лева?

Три дами вървят по алеята из парк "Света Троица " в община "Илинден " и беседват за приходите. Какви приходи, какви пет лв.! Кажете ми, споделя едната, какво по-напред да платя с двестате лв., които получавам? Тока, водата, парното, хляба или медикаментите? Отговор няма.
Същата заран по една телевизия представител на властта се похвали, че посоката била вярна. Доходите непрестанно и устойчиво растели. ГЕРБ управлявали вярно, с мисъл за хората.
Колко беше откровен тоз управник единствено. Наглостта струеше от устата и очите му. Доволен, добре угоен, зализан, ухилен и спокоен. Представител другояче на "патриотите ". Над един милион гласоподаватели бяха излъгани от тях. Толкова са тези, които в този момент живеят с приходи към двеста лв.. Как? Само те си знаят.
Но е правилно, приходите порастват. Минималната заплата се качва. Растат хонорари на служители...
Е, и упоменатите нагоре ще се облажат с по 5-6 лева от някой 1 юли. Но от 1 октомври към този момент неведнъж повече ще платят за ток, вода, парно, самун. И освен. Защото посоката е вярна!
Да му мислят пенсионерите, на които очевидно не е нужно да се покачват приходите. Защото са най-после ли? И може да не опрат до тях на идващите избори?
Сега още веднъж всички ще хукнат по села и градчета поради изборите. С нашите приходи. С приходите на повече от милион наши сънародници, чиито средства не престават да са надалеч от обещаните.
Сигурно не помнят какво са обещавали преди. Трите дами от парк "Света Троица " обаче помнят. Но към този момент надали имат вяра, че приходите един ден ще са по-справедливи. За тях и за останалите пострадали от Прехода и от ръководството на ГЕРБ. Как да имат вяра? Вече близо 10 години на техен тил се упражняват с неистини и подправени обещания.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР