Три жени са пострадали в катастрофа между автобус и товарен

...
Три жени са пострадали в катастрофа между автобус и товарен
Коментари Харесай

Три жени са ранени след удар между автобус и товарен автомобил край Кресна

Три дами са потърпевши в злополука сред рейс и товарен автомобил в региона на Кресна, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) в Благоевград. Инцидентът е станал през вчерашния ден към 14:45, осведомят от полицията.
 
В известието се показва, че рейс Mercedes, ръководен от 59-годишен мъж от Благоевград, не е спазил нужната отдалеченост и се е блъснал в спрял пред него товарен автомобил Mercedes sprinter с 53-годишен лидер от санданското село Хърсово. Автобусът е пътувал от Благоевград към Сандански.
 
При случая са потърпевши три пътнички в рейса. С травма на гръден панер и лакътна става е потърпевша 19-годишна жена от село Струмешница, с травма на главата - 18-годишна от Сандански, а с травма на коляното – 18-годишна от Благоевград. Същите са превозени до ФСМП-Сандански и след осъществен медицински обзор са освободени за домашно лекуване.
 
На двамата водачи са направени проби с механически средства за приложимост на алкохол, които са негативни, осведомят още от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. В края на ноември микробус с 10 дами в него се удари в ремаркето на товарен автомобил при отбивката за с. Стара Кресна.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР