Три индустриални групи от хедж фондове съдят Комисията по ценни

...
Три индустриални групи от хедж фондове съдят Комисията по ценни
Коментари Харесай

Групи от хедж фондове съдят SEC, за да оспорят правилото за дилъра на Министерството на финансите

Три индустриални групи от хедж фондове съдят Комисията по скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати за нови правила за пазара на държавни облигации на стойност 27 трилиона $, като настояват, че ограниченията незаслужено ще подложат членовете им на контролиране, защото „ дилъри “.

Искът, заведен в понеделник, е ориентиран към условието повече огромни търговци да се записват в SEC като дилъри на пазара на държавни облигации на Съединени американски щати или компании, които постоянно дават ликвидност. Статутът на дилър изисква владение на спомагателен капитал и отчитане на повече покупко-продажби на пазара.

Групите на хедж фондовете обявиха, че SEC няма законови пълномощия да одобри своето определение за дилър и е взела участие в „ случайно и капризно взимане на решения “, като не е съумяла разгледайте икономическите последствия от неговото деяние.

„ Правилото за дилъра е несигурно и оставя някои участници на пазара несигурни дали би трябвало да съблюдават регулаторната рамка на дилъра. Алтернативните мениджъри на активи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР