Три хапчета виагра е изпил починалият български боксьор Боби Станчов

...
Три хапчета виагра е изпил починалият български боксьор Боби Станчов
Коментари Харесай

България Днес: Покойният Станчов изпил три виагри, заговори се за измама с хонорарите

Три хапчета виагра е изпил умрелият български боксьор Боби Станчов преди злощастния мач против Ардит Муржа (Алб). Това разкри за " България Днес " супервайзерът на галавечерта в Шкодра (Алб) Алби Сора.

``
реклама

21-годишният софиянец рухна на кръга в събота вечер, без да получи тежък удар. Първоначалните прогнози са, че е получил инфаркт. Инцидентът се трансформира в интернационален скандал, откакто се разбра, че покойникът е употребявал непознато име, с цел да се бие.

Алби Сора се базира на източник от полицията, която е направила обиск на движимостите на Боби Станчов.

" Намерили са светлосини хапчета в неговата чанта и са ги изпратили за разбор - изясни супервайзерът. - В блистера е имало три празни места, а четвъртото е било отворено с хапче вътре. Мениджърът Венцислав Георгиев споделил на полицията, че медикаментът бил за лекуване на зъби. "

Виаграта не се употребява като допинг в спорта. Медикаментът уголемява кръвоносните съдове и усилва притока на живителната течност.

" Българинът губеше мача, само че не беше засегнат от ударите - удостовери Албин Сора. - Беше много динамична среща. Двамата боксьори работеха във високо движение. Нямаше нищо извънредно в мача. За мен явно казусът беше със сърцето. Предполагам, че е взел някакво вещество. "

Продължението на публикацията четете ТУК!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР