Три големи летни концерта е планирал Васко Василев след броени

...
Три големи летни концерта е планирал Васко Василев след броени
Коментари Харесай

Васко Василев води Солистите на Ковънт Гардън за 3 концерта под открито небе

Три огромни летни концерта е възнамерявал Васко Василев след броени дни. Summer Classics е името, под което цигуларят е обединил специфична селекция от солисти от оркестъра на Кралската опера в Лондон, за среща с българската си аудитория.

„ Отдавна бленувам за лятно турне. След края на Ковид пандемията мисля, че всички изпитваме нужда да си върнем назад удоволствието от музиката и срещите по време на концерти “, споделя Васко Василев.



„ Поканих част от своите сътрудници в оркестъра на Кралската опера в Лондон да дойдат с мен. Много мислихме и за репертоара и считам, че ще създадем същински празник на класическата музика. Имам шанс да имаме поддръжката на Fibank, с цел да мога да си разреша да поканя хората, които желая “, добавя още той.



Съставът от музиканти е извънредно цветен. Колеги на Васко от всички точки на света ще долетят до София – Япония, Сингапур, Франция, Норвегия, Англия, Австрия, Испания за Summer Classics Tour. Репертоарът е определен в синхрон с сантименталните открити местоположения и горещите летни вечери.

Концертите се провеждат със съдействието на Първа Инвестиционна Банка като част от акцията Debit Mastercard Platinum.

Билетите са в продажба в мрежата на Ивентим, а всички концерти са с начален час 21:00 ч.



(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР