Три години зад решетките ще остане и счетоводителят им. Измамата

...
Три години зад решетките ще остане и счетоводителят им. Измамата
Коментари Харесай

Затвор за американски телевизионни риалити-звезди заради данъчни измами

Три години зад решетките ще остане и счетоводителят им. Измамата излезе нескрито, откакто някогашен бизнес сътрудник на двойката, който също е взел участие в схемата, осведоми данъчните чиновници и прокуроратурата, че продукцията години наред е правила данъчни закононарушения, напомня Hollywood Life.

Заради обвиняванията в данъчни и банкови измами, прокуратурата в началото изиска 30 години затвор, до момента в който юристите на двойката упорстваха за най-много 9 години за Тод и пробация за Джули. Двойката има близнаци на 26 години и наследник на 16, плюс че са законни настойници и на 10-годишна внучка на Тод, щерка на негов наследник от предходен брак. В риалити-шоуто взе участие цялата фамилия Крисли.

Източник, непосредствен до фамилията, разкри извънредно пред HollywoodLife, че двамата наказани са „ в потрес “ и възнамеряват да апелират. В своя подкаст ChrisleyConfessions Тод благодари на почитателите за тяхната поддръжка и очаквайки знамение, съобщи вярата на фамилията си, че „ Бог е вълшебник ”.

В света на шоубизнеса данъчните измами не...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР