Три години след съвместния им престой в Strictly Come Dancing,

...
Три години след съвместния им престой в Strictly Come Dancing,
Коментари Харесай

Йоханес Радебе се обръща към Джон Уайт, след като звездата от GBBO разкри, че се е „влюбил“ в танцьорката

Три години след взаимния им престой в Strictly Come Dancing, Йоханес Радебе избухна поради тясната си връзка с някогашния танцов сътрудник Джон Уайт.

Професионалната танцьорка беше в екип с известния пекар през 2021 година в първото в програмата еднополово сдвояване и се бореше да не помни мощната им връзка. Поемайки всичко в тазседмичната част от Шоуто на Джонатан Рос - което би трябвало да бъде излъчено в събота, 13 април по ITV - 36-годишният си спомни партньорството с " грижовния " Джон.

„ Той ме повдигна, като че ли бях парче перо. Аз съм добре комплициран мъж и постоянно съм повдигал дамите и знам равнището на грижа, което влиза в това “, спомня си той, „ за мен да го изпитам за първи път беше много особено и би трябвало да благодаря на Джон Уайт, че беше в действителност угрижен за мен. "

Йоханес добави: „ Той беше много толерантен, до момента в който се пробвах да го схвана. Истината е, че за първи път в живота си имам някой да ми каже „ Имам те “. “ Това следва голямо самопризнание от великата английска звезда на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР