Три години след последното си участие Ник Кирьос ще се

...
Три години след последното си участие Ник Кирьос ще се
Коментари Харесай

Кирьос получи „уайлд кард“ за Мастърса в Синсинати


Три години след последното си присъединяване Ник Кирьос ще се завърне на Мастърс шампионата в Синсинати. Австралиецът е получил „уайлд кард“ за конкуренцията, която ще се организира в интервала 14-21 август.

През 2019 година Кирьос отпадна във втори кръг след трагично проваляне със 7-6(3), 6-7(4), 3-6 от Карен Хачанов. Най-доброто му класиране в шампионата пристигна две години по-рано, когато победи Рафаел Надал и Давид Ферер по пътя към финала, където загуби с 3-6, 5-7 от Григор Димитров.

Този месец Кирьос реализира най-големия триумф в кариерата си, достигайки до финала на Уимбълдън. След Шампионата международният №47 реши да си вземе къса отмора, само че тази седмица се завръща на корта. Той ще стартира северноамериканското турне с присъединяване на ATP 250 шампионата в Атланта, където ще се изправи против квалификанта Петер Гойовчик в първи кръг от шампионата на сингъл.

Феновете на Кирьос ще имат опция да го видят на корта още в днешния ден от конкуренцията, защото ще се изяви и на двойки. Двамата с Танаси Кокинакис ще играят против Никола Маю и Едуар Роже-Васлен.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР