Три години след като отвориха първия парк за улична храна

...
Три години след като отвориха първия парк за улична храна
Коментари Харесай

Отвори трети квартал за улична храна

Три години откакто отвориха първия парк за улична храна - в кв. " Хладилника " Quartal Food Park, и месец след втория в пространството сред " Дианабад " и Студентски град - Quartal District, притежателите на марката предложиха и нова идея в партньорство с комерсиалната верига " Кауфланд ".

В последния ден на март бе отворено третото пространство - Quartal Station, което предлага 9 компании за все по-популярната улична храна пред обекта на веригата на бул. " Тотлебен " в София. Тук още веднъж се цели съчетаване на храна и опция за събития.

По традиция храната се подготвя в морски контейнери като тук са показани 9 заведения, измежду които Skarra, Edo Sushi, Grano, Street team.

Целевата публика на пространството е младежката 25-35 година, само че всеки вид храна си има друга публика, означават от двете компании. Мястото е отворено за храна от 11 до 22 ч. като предлагащите кафе ще работят и от по-рано.

Инвестицията общо сред притежателите на Quartal и " Кауфланд " е 800 хиляди лева, а площта е наета за 10 година

В началото на март отвори порти за гости Quartal на бул. " Г М. Димитров ". Там са ситуирани 61 морски контейнери и още веднъж мястото е предопределено с изключение на за улична храна и за събития -йога, куклен спектакъл, кино вечери, корпоративни събития. Освен това има книжарница, магазини за облекла и втори етаж, в който контейнерите са единствено за хранене на посетителите при положение на неприятно време.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР