Три години една лъжица асфалт не беше сложен в област

...
Три години една лъжица асфалт не беше сложен в област
Коментари Харесай

Борисов: Три години бездействие и хаос по границата ни спряха за пълноправен Шенген

Три години една лъжица асфалт не беше комплициран в област Бургас. Сега с помощта на така наречен " некоалиция ", - видяхме какво беше по време на служебните държавни управления, а в този момент за всеки град и община има заложени средства в Бюджета за следващата година.


Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който участва на представянето на плановете, заложени в Бюджета за следващата година в област Бургас, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Като пристигна 6 март, ще видите каква ще бъде ротацията. България си имаше добър министър-председател по мое време, само че в този момент по-добре да се съсредоточим за работа с партиите и структурите. За мен сега работи извънредно либерален принцип на нечовечен самоконтрол сред всички участници в ръководството, което е положително за страната. Каквото мога да оказа помощ и вътре, и отвън страната, - резултатите са забележими.

Има ясно написано съглашение Денков - Габриел, и Габриел - Денков при ротацията.

По Споразумението, което имаме, ще се направи разбор на работата на всеки министър, и в случай че има такива, които не са се справили толкоз добре и нямат огромен прогрес, ще бъдат заменени. Но това ще стане с разбор сред водачите и двамата министър председатели тогава. Най-важното е Министерство на регионалното развитие - и това ще му е най-големия тест на министъра, - в границите на тази седмица да направи проектът и разпоредбите, които обезпечават плановете за цялата тази година. Така министерството би трябвало да работи на 1000%, в този момент всички общини ще подадат планове. И в случай че министърът се оправи с това, ще остане да работи.

Във всяка партия има качествени хора. Движение за права и свободи от дълго време споделиха, че не желаят да вземат участие с министри в това държавно управление, сподели Борисов.

Бургас към този момент по въздух и море е в Шенген, могат и от морето, и по въздух да излизат хората. Имаше неточности, само че огромния проблем, който ни спря, бяха тези няколко години безпорядък по границите. Всеки ден репортажи, избиваха се мигрантите с служители на реда, и това отиваше по всички медии. Това бе по време на служебните държавни управления на Румен Радев, разяснява още Борисов.

Калин Стоянов се оправя доста добре, и в договарянията с Габриел и Денков помагаха доста, ние с Кирил помагахме доста с каквото можахме. Благодарим на австрийския бизнес, който е вложил в България, застана твърдо зад България, като написа писмо до австрийските управляващи за Шенген. Трябва да покажем единствено, че пазим надеждно границата. Нашите сътрудници в Европа ще ни дадат наблюдаващи, с цел да разбираем дружно, че България е изпълнила критериите. Калин и Асен Василев би трябвало доста мощно да работят в идващите седмици, с цел да е ясно за всички, че пазим крепко границите си, сподели още Борисов.

Относно инспекциите в складовете на " Лукайл ", които започнаха през вчерашния ден, Борисов разяснява, че се надява това да докара до събаряне на цената на горивата. Единственото, които желаеме, е да не обслужваме ползите на Русия, а този лев, който плащаме от горната страна на литър бензин, да остава у българите, изясни водачът на ГЕРБ.

Разединителите, които направиха по този начин, че страната да се ненавижда, нямат никакъв триумф. Колкото и да не ни харесва некоалицията, ни вкара в Шенген, имаме великодушен за всички общини Бюджет, има конституционна и правосъдна промяна, както и зелена светлина от цялата европейска общественост, добави Борисов. Но и да са правилни към нас, ние ще си осъществим уговорките абсолютно; не може да има ограничавания за нас, а за една прилежаща Гърция - не.

Благодарим на Борисов и депутатите от Бургас отпред с Теменужка Петкова за битката всички значими за област Бургас планове да бъдат заложени в бюджета за следващата година, споделиха кметове на разнообразни села и градове в региона./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР