Три фракции във Върховната рада (парламента) на Украйна предлагат да

...
Три фракции във Върховната рада (парламента) на Украйна предлагат да
Коментари Харесай

Искат главата на депутата в украинския парламент заради секс скандала

Три фракции във Върховната рада (парламента) на Украйна оферират да бъде свален от служба ръководителят на комисията по външна политика Богдан Яременко, съобщи водачът на секта " Глас " Сергей Рахманин, представен от БГНЕС.

Искането е поради избухнал скандал с депутата от пропрезидентската секта " Слуга на народа ". Той беше сниман от парламентарни публицисти по какъв начин разменя интимни известия на телефона си по време на парламентарна сесия и си уговаря среща с жена против възнаграждение.

По-късно Яременко написа в обществените мрежи, че преписката е изфабрикувана особено поради публицистите. Той ги заплаши, че ще им потърси наказателна отговорност поради интервенция в персоналния живот. От парламентарната естрада се извини на тези, " на които през последните дни е основал стеснение и дискомфорт ".

Според трите фракции, искащи отстраняването на Яременко от заеманата служба, държанието му съдържа " детайли на засегнатост към законодателния орган и заявки, които може да се поясняват като опасност към публицистите, което е недопустимо и неприемливо ".

Сергей Рахманин настоя, че депутатите и управлението на Народното събрание би трябвало да оценят с нужното внимание държанието на Яременко и да създадат нужните заключения. В същото време се приканва и самият ръководител на външната комисия да направи " единствената вярна в дадената обстановка стъпка ". /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР