Три двойки пловдивчани ще си кажат заветното Да навръх Бабинден,

...
Три двойки пловдивчани ще си кажат заветното Да навръх Бабинден,
Коментари Харесай

Бабинден бие Ивановден по броя на сватбите в Пловдив

Три двойки пловдивчани ще си кажат заветното " Да " точно на Бабинден, който е на 8 януари. Ритуалите ще са в Дома на младоженците.

За съпоставяне, на 7 януари - Ивановден, единствено две двойки младоженци са избрали да вдигнат женитба. Също толкоз са заявили венчавка на 6 януари - Йордановден.

От началото на 2023 година четири двойки са сключили цивилен брак в града под тепетата, заяви шефката на Оперативна програма " Радостни обреди " Чудомира Пинджева. Две от сватбите са били във вторник - първия работен ден на новата година. Засега няма дата от този месец, която да е изключително желана за подписване на цивилен брак, добави Пинджева. 

Много младоженци към този момент възнамеряват датата на своя благополучен ден за 2023 година. Мечтаната си женитба до момента са насрочили 170 двойки. За момента най-предпочитан от сватбарите ден се оказва съботата на 23.09.2023 година. Символната дата, която преповтаря цифрата от месеца и последните числа от годината, ще стане съдбоносен ден за 8 двойки. Засега. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР