Три досъдебни производства за купуване на гласове са образувани при

...
Три досъдебни производства за купуване на гласове са образувани при
Коментари Харесай

Офанзивата не спира! Разследват трима за купуване на гласове в Монтанско

Три досъдебни производства за пазаруване на гласове са формирани при осъществени полицейски инспекции в Монтанско, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 
Вчера, в хода на планувана профилирана полицейска интервенция, след сигнал е осъществена инспекция в хранителен магазин във Вършец, благосъстоятелност на 40-годишна жителка на село Ягодово. При осъщественото претършуване е открита и конфискувана тетрадка с изписани в нея голям брой имена и суми против тях. 
След получена информация чиновници на районното в Лом и секторите „ Противодействие на престъпната престъпност “ и „ Специални тактически дейности “ направили инспекция в дома на 50-годишен ломски гражданин. Там, в мъжка кожена чанта, са открити и конфискувани 1 870 лв. на банкноти с друг номинал и бележник с изписани дребни имена на хора от мъжки и женски пол и числа против тях. 
Същия ден полицейските чиновници направили претършуване и в хранителен магазин в село Замфир, благосъстоятелност на едноличен търговец. Там униформените намерили и иззели също тетрадка с имена и числа.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР