Три до пет близки приятели - толкова има средно човек.

...
Три до пет близки приятели - толкова има средно човек.
Коментари Харесай

Марта Стюарт и Снуп Дог... плюс още 11 двойки звездни приятелства

Три до пет близки другари - толкоз има приблизително човек. С придвижване на възрастта качеството на тези другарства става по-важно от количеството. Истинският другар е някой, скогото времето стопира, без значение какъв брой месеца или години са минали от последната ви среща.

Холивуд е цялостен с " прецакани " връзки, които са се разпаднали под натиска на конкуренцията. Но бъдете сигурни, открихме тези, които ни демонстрираха, че същинските взаимоотношения постоянно могат да завоюват, в случай че и двете страни положат нужните старания, с цел да им оказват помощ да процъфтяват.
Сара Полсън и Педро Паскал

Сара Полсън и Педро Паскал, 2014 година

Сара и Педро са другари от 90-те години, когато са били младежи. И двамата млади артисти са се борели да станат огромни в Холивуд и откакто „ се привързахме един към различен, не искахме да се разделяме “. Те се поддържат обществено и не се опасяват да уведомят целия свят.
Дженифър Анистън и Пол Ръд

Дженифър Анистън и Пол Ръд в „ The Object of My Affection “, 1998 година

Дуото се среща на снимачната площадка на първия им взаимен филм, сантименталната комедия от 90-те „ The Object of My Affection “. Тяхната химия на екрана се придвижва и в действителния живот и те даже са излизали за малко тогава.


Дженифър Анистън и Пол Ръд, 2012 година

Въпреки товане им е било писано да са дружно по този метод и днесса идеалният образец за това по какъв начин едно платонично другарство може да оцелее десетилетия.
Матю Макконъхи и Уди Харелсън

Макконъхи назовава Харелсън собствен брат от друга майка. Те са работили дружно във филми доста пъти, най-много в сериала „ True Detective “. Актьорите постоянно отиват на това, което Уди назовава „ другарски обиколки “, което значи, че почиват дружно, без значение дали се движат без тениска на слънце (коронен номер на Матю), или просто се любуват на компанията си.
Марта Стюарт и Снуп Дог

Снуп Дог и Марта Стюарт, 2015 година

Това може да звучи като малко евентуално другарство, само че когато Снуп гостува в готварското шоу на Марта през 2008 година, двамата доста се забавляват. Толкова доста, че даже вземат участие в личното си готварско шоу, „ Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party “. Според Снуп „ Магията е тъкмо там и аз постоянно споделям, че сме най-хубави другари. “
Блейк Лайвли и Флорънс Уелч

Блейк Лайвли и Флорънс Уелч, 2011 година

Блейк Лайвли и Флорънс Уелч се срещнат след едно от шоутата на певицата в Ню Йорк. Лайвли я питат дали желае да се срещне с Флорънс зад кулисите и като същински почитател тя не може да сдържи вълнението си и споделя „ да “. Те се сближават на по парче пица и повече от десетилетие по-късно към момента са най-хубави приятелки. Освен това Уелч пее на сватбата на Блейк и Райън Рейнолдс.
Кейт Хъдсън и Лив Тайлър

Лив Тайлър и Кейт Хъдсън, 2010 година

Иматели другар от гимназията, който ви е поддръжка и до момента? Защото тъкмо такива са си Кейт Хъдсън и Лив Тайлър – макар че и двете са потомци на емблематични актьори в Холивуд, те са ходили в гимназия дружно и в никакъв случай не са се разделяли.
Джими Фалън и Джъстин Тимбърлейк

Бенджи Маден, Джими Фалън и Джъстин Тимбърлейк, 2005 година

През 2005 година, когато е направена тази фотография, Тимбърлейк и Фалън са били свежи в своя " броманс ", който се основава на положително възприятие за комизъм и несравнима химия.

Джими споделя за Джъстин, че: „ Той е индивидът, който най-вече ме е разсмивал през живота ми. Един от най-талантливите, най-готините, най-хубавите хора в света. Ти си един на милион. “ Двамата са работили дружно по доста комедийни скечове, като постоянно са ги превръщали в онлайн сензации.
Дженифър Гарнър и Джесика Бийл

Джесика Бийл и Дженифър Гарнър, 2010 година

Дженифър Гарнър и Джесика Бийл се срещат на снимачната площадка на сантименталната комедия „ Valentine’s Day “ и двете просто си " кликат ". Споделят единствено положителни думи една за друга. И Бийл е впечатлена от това по какъв начин Гарнър съумява да балансира работата и фамилния си живот, казвайки: „ Чувствам, че денят ми е напълнен до секундата, а по-късно поглеждам живота ти и се чудя по какъв начин го правиш. “
Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро

Мартин Скорсезе и Робърт де Нирона снимачната площадка на „ Taxi driver “, 1976 година, фотография: Twitter


Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро, 2020 година

Между двете фотоси има 44 години разлика, а сред двамата има 50 години другарство. Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро се срещат за първи път, когато са били младежи, и се събират още веднъж по-късно, до момента в който работят върху кино лентата от 1973 година „ Mean Streets “. Днес те не могат да си показват живота си един без различен.
Елтън Джон и Ед Шийрън

Елтън Джон и Ед Шийрън свирят на сцената на 55-ите годишни награди Grammy, 2013 година в Лос Анджелис, Калифорния

Елтън Джон е бил наставник на Ед Шийрън в ранната му кариера като актьор и постоянно е бил подготвен да му помогне във всичко, казвайки: „ Винаги, когато искаш, обаждай ми се, всякога, когато имаш потребност от съвет. “ Години по-късно, макар че Ед счита, че на хората може да им е мъчно да повярват, двамата си приказват по телефона всеки ден. „ Независимо дали става дума за половинчасов диалог, или за 2 минути, той постоянно ме ревизира. “
Сюзън Сарандън и Ричард Гиър

Ричард Гиър и Сюзън Сарандън, 2012 година

Ричард Гиър и Сюзън Сарандън се познават повече от 25 години. На екрана и в действителния живот те се възхищават един на различен и двамата са считани за значими фигури в Холивуд. Наскоро се събраха още веднъж в сантименталната комедия „ Maybe I Do “ и режисьорът, с който са работили, споделя: „ Не мисля, че това ще проработи, тъй като те се обичат толкоз доста. Толкова им е комфортно един с различен, толкоз елементарно. И закачката е толкоз непланирана и откровена. “

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР