Три дни след затваряне на столичния ресторант 101 Bar and

...
Три дни след затваряне на столичния ресторант 101 Bar and
Коментари Харесай

След решение на съда: 101 Bar and Dinner отново работи

Три дни след затваряне на столичния ресторант 101 Bar and Dinner съдът реши, че дейностите на данъчните са неоснователни и незаконосъобразни и Национална агенция за приходите би трябвало да заплати сумата от 650 лв..

От приходната организация по-рано обясниха, че заведението е затворено за 14 дни поради открити нарушавания при отчитане на продажбите. Според инспекторите един от касовите апарати в обекта не изпраща информация към Национална агенция за приходите.

От заведението обаче настояват, че инспекциите идват след подаден сигнал на 4 април против настоящ министър до СРП и предоставени видео материали от заведението на икономическа полиция. Въпреки, че шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов съобщи, че затварянето на ресторант 101 Bar and Dinner не е институционален тормоз и принуда, след подаването на сигнала за 6 следващи дни в ресторанта са осъществени 10 инспекции – „ очевидни “ и като „ скришен клиент “ от 22 чиновници на Национална агенция за приходите.

В своя обява в обществените мрежи от заведението прецизират, че “държавата затваря работещ бизнес и това е невиждан институционален напън, което е неприемливо в правова страна, член на Европейския Съюз”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР