Три дни след първата среща между делегациите на Украйна и

...
Три дни след първата среща между делегациите на Украйна и
Коментари Харесай

Преговорите между Украйна и Русия се подновяват днес в 14 ч.

Три дни след първата среща сред делегациите на Украйна и Русия, мирните договаряния ще продължат през днешния ден (четвъртък) в 14:00 ч..

Очакваше се те да бъдат възобновени в сряда вечер, само че украинските представители към момента пътуваха. Преговорите ще се проведат в региона сред Брест и Гродно.

Делегацията на Русия е предвождана от помощника на президента Владимир Путин, Владимир Мединский, а украинската от Давид Арахамия - водач на фракцията на партия " Слуга на народа ".

Първият тур на договарянията мина в " Дома на рибаря " на беларуско-украинската граница, само че не реализира особени резултати. От Киев обявиха, че настояванията на Москва са неприемливи и Русия би трябвало да приключи бомбардирането на украински градове, преди да се реализира напредък в диалозите.

Медински съобщи, че делегацията му има оферти в три блока - по военно-технически, хуманитарно-международни и политически аспекти. След първата среща той бе споделил, че двете страни " откриха избрани точки, по които могат да се плануват общи позиции ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР