Три дни след официалния старт на записванията за 23-ия общински

...
Три дни след официалния старт на записванията за 23-ия общински
Коментари Харесай

Ясни са първите участници в коледния турнир по футзал

Три дни след формалния старт на записванията за 23-ия общински коледен шампионат по футзал, станаха известни и първите участници в тазгодишното издание. Сред подалите поръчки за присъединяване в атрактивната демонстрация са отборите на Мишел(Велинград), Чико Бунара(Бяга), Костандово, Изток, Зоната, Силата, Лъвовете и други

Турнирът ще се състои в спортна зала " Иван Симеонов " на 24-25-ти декември под егидата на кмета на общината Тодор Попов.

Условията за присъединяване на тимовете са без смяна, оповестиха уредниците. Участващите в надпреварата отбори ще бъдат разпределени в предварителни групи. Всеки тим е формиран от 4 полеви играчи и вратар, а промените са хокейни. На полето ще се позволяват единствено състезатели с обувки за футзал(равна подметка) или вид платненки. Бутонки, калеври и " стоножки " са неразрешени. Играе се с топка за футзал N:4, която има характерни характерности - обиколката й е  най-вече 64 см и минимум 62 см, има тегло от най-вече 440 г и минимум 400 г при започване на играта, тя е с налягане сред 0,6 и 0,9 атмосфери (600 - 900 г/см2) на морското ниво, топката не може да отскочи по-малко от 50 см или повече от 65 см, когато падне и се върне за първи път от височина 2 м.

В идващите две седмици записванията за шампионата ще се одобряват на тел. 0889/888-900. На 15 декември ще  ще се изтегли жребият за мачовете от груповата фаза. 

 И този път за призьорите в крайното отборно класиране са обезпечени купи и парични награди. Най-добрите в персоналното нареждане състезатели пък ще бъдат наградени с плакети и предметни награди. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР