Три дни след кражбата е осъден на 17 месеца затворНеадекватно

...
Три дни след кражбата е осъден на 17 месеца затворНеадекватно
Коментари Харесай

Неадекватно шофиране издаде крадец на мотопед

Три дни след кражбата е наказан на 17 месеца затвор
Неадекватно шофиране на мотопед издаде апаш, пътни служители на реда спрели 35-годишния Р.Р. от шуменскоте село Ясенково и открили, че машината не е негова. Три дни след засечката пък, той признал виновност и сключил съглашение с Районна прокуратура в Шумен, а съдът е одобрил ефикасна присъда. Мъжът, който е осъждан за отнемания на коли и обири, в този момент влиза в пандиза за 1 година и 5 месеца при стог режим на изтърпяване на наказването.

Иначе, случката, която го вкарала зад решетките, се разиграла в неделната нощ, когато той отмъкнал мотопед " Дерби Сенда Екстрийм " от паркинг в кв. " Тракия " в Шумен.

17-годишният притежател разбрал за неналичието на другия ден и незабавно алармирал полицията. Имал шанс, тъй като на основен път Е-70 до бензиностанция в Разград, пътни служители на реда стопирали криволичещия лидер на мотопед и го тествали с дрегер, който отчел 1,34 промила алкохол в издишания въздух. При инспекция открили, че мотопедът е незаконно лишен и го задържали. Сега притежателят може да предяви и цивилен иск за нанесени неимуществени вреди против крадеца.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР