Три дни след жестокото убийство в Габрово, при което Дилян

...
Три дни след жестокото убийство в Габрово, при което Дилян
Коментари Харесай

Съседка разкри шокиращи неща за майката на малкия Дари,...

Три дни след жестокото ликвидиране в Габрово, при което Дилян Бетев хвърли от мост петгодишния си наследник Дариел, съседка на фамилията избра да опише пред Агенция „ Монитор ” другата позиция за родителите и връзките в фамилията им.

Зорница Д. живее в същия блок и вход и твърди, че познава добре килъра, брачната половинка му и жертвата. „ Не мога да остана безучастна и да виждам по какъв начин обивняват за всичко бащата и го изкарват само него отговорен, а Петя излиза като жертва и добра и грижовна майка. И двамата са еднообразно отговорни за случилото се. Бяха ненормалници и непрекъснато се караха ”, твърди комшийката. Тя споделя, че в фамилията непрестанно имало кавги и се чували виковете на Петя. „ Това обаче не бяха крясъци от пердах. Тя крещеше по бащата и детето: „ Мразя ви! Не мога да ви вдишвам, изроди! Вървете на майната си! ” И двамата не бяха никакви родители. Оставяха детето единствено да се разхожда по тъмнините, а те играеха табла и пиеха на една маса пред блока. Бащата нееднократно ми е споделял, че Петя не желае въобще да се грижи за детето и се е заканвал да я напердаши, тъй като тя оствяла дребния болен и не желала да му дава медикаменти, да го лекува. Не е правилно, че Дилян не обичаше Дариел. Обичаше го доста! Постоянно тичаше с него по лечебни заведения, когато се разболее. Купуваше му нови играчки, глезеше го. Не знам какво го е предиздвикало да извърши това извънредно нещо. Но сигурно майката също има виновност, тъй като тя го е довела до това положение ”, уверена е съседката Зорница. Тя споделя също, че нито един път не е виждала майката в кръв, а за държанието на „ унизената ” жена споделя:

„ Излизаше късно вечер, облечена като евтина продажница и заминаваше някъде чак до сутринта. Категорично декларирам, че майката никога не е жертва на домашно принуждение. ”

Зорница също споделя нещо, което споделиха и останалите съседи и живеещи в квартала – че през последните месеци майката Петя изглеждала бременна и имала коремче. След като се върнала след две седмици, прекарани в неопределеност обаче, коремчето и го нямало. Комшийката вижда също несъгласие в думите на майката. „ Първо споделя, че Дилян е заплашвал да ги убие и двамата. След това тя изчезва, като оставя детето на насилника. Това държание на грижовна майка ли е? ” Жената намира пояснение и за повода, подтикнала бащата да убие детето. „ Той не работеше на никое място и нямаше пари с цел да гледа детето самичък. И по тази причина несъмнено е решил да го убие с цел да се отърве от него. ”

Комшийката отхвърля също изказванието, че бащата палач е бил наркоман. „ Никога не съм го виждала да бъде в несъответстващо положение. В фамилията си може да се карали, само че с останалите хора от блока и от квартала, беше вежлив. През зимата ми е помагал да изкарам колата, чистеше и ринеше сняг през блока, помагаше ми когато се прибирах с чанти с покупки. Никога не е бил пийнал или надрусан. ”

Съседи на фамилията на килъра пък описват, че в деня, когато Милен бил задържан, жена му Петя се прибрала в жилището. Но не била сама. С нея имало мъж, с който са видяни няколко пъти да излизат и да пушат цигари на балкона. Съкварталците й допускат, че този мъж най-вероятно е мистериозният ухажор, при който дамата е прекарала две седмици, откакто напуснала дома си.

Източник: monitor.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР