Три дни след емоционалната раздяла с първото издание в Панагюрище,

...
Три дни след емоционалната раздяла с първото издание в Панагюрище,
Коментари Харесай

Стартира второто издание на Milan Academy Junior Camp в Несебър

Три дни след прочувствената разлъка с първото издание в Панагюрище, детският футболен лагер Milan Academy Junior Camp се реалокира в морския град Несебър. Днес бе даден старт на втория за 2019г. Milan Academy Junior Camp. На откриването благи думи и пожелания за безпроблемно протичане на лагера насочи към децата, треньорите и уредниците кметът на Община Несебър – господин Николай Димитров.

Българчета от всички краища на страната, както и деца от Съединени американски щати, Русия, Италия и Полша са измежду участниците в лагера. Италианските треньори са петима, като сред тях е Масимилиано Ферери – един от най-изявените експерти в Академията на AC Milan, който идва за първи път в България. Предстоят пет вълнуващи дни, цялостни с страсти и футболни провокации. За свободното време на децата са планувани летни завършения и разходки из тесните павирани улици на Стария град. От 6 до 11 Август Milan Academy Junior Camp Bulgaria ще бъде още веднъж в Несебър за 10- тото юбилейно издание на плана в България.

Регистрацията за последния лагер през 2019 година е към момента отворена, като право на присъединяване имат всички деца на възраст от 5 до 17 години, без значение дали упражняват професионално. Прочетете всички условия и се запишете на формалния уебсайт. Всички фотоси, видеа и информация можете да намерите на формалния уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР