Три детски площадки в Шумен са обновени със средства от

...
Три детски площадки в Шумен са обновени със средства от
Коментари Харесай

Ремонтират детски площадки в Шумен

Три детски площадки в Шумен са актуализирани със средства от общинския бюджет.

Демонтирани и отстранени са старите уреди и са сложени нови уреди за игра на площадката против хотел „ Орбита “ в парка „ Кьошковете “. В момента там се подменят и развалените сектори от меката настилка. Старите кошчета за боклуци към площадката, до чешмата, както и по цялата пешеходна алея са сменени с нови цветни контейнери.

Нови комбинирани уреди, които включват разнообразни модули – пързалки, люлки, катерушки, тунелчета, както и нова ударопоглъщата основа има и детската площадка сред улиците „ Съединение “ и „ Ал. Стамболийски “ зад военното учебно заведение. Подготвена е основата и следва да се инсталират още две нови люлки в съседство – на мястото на старите, които бяха отстранени наскоро.

Детските площадки, които се намират при започване на Студентския парк и до игрището, също се обновяват с нови уреди. На първата площадка е сложена нова пързалка за деца от 0 до 3 години, следва монтирането и на четири люлки, а в другата част на парка към този момент има ново комбинирано оборудване за по-големи деца. Извършва се ремонт и на меките настилки.

От общината приканват жителите да пазят площадките, построени за децата на Шумен, както и да подават сигнали за нередовност или посягане над оборудванията.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР