Три деца от включените в Операция "Плюшено мече" в област

...
Три деца от включените в Операция "Плюшено мече" в област
Коментари Харесай

Три деца очакват своето чудо по Коледа

Три деца от включените в Операция "Плюшено мече " в област Видин се нуждаят от подарък за Коледа. Кампанията се организира годишно и е за даряване на дарове, пожелани от деца и младежи, лишени от родителска грижа, в риск или с увреждания. Инициатор е съдружие интервенция "Плюшено мече ".
Момиченце на 10 години, с растеж 158 см, си е поискало за празника зимно яке. Друго момиче желае за подарък блуза, с дълъг ръкав, размер S, а юноша на 17 години, е поискал суитшърт, размер L, оповестиха от организацията.
121 деца са в описите за дарове на благотворителната самодейност в област Видин.
"Повечето от подаръците към този момент са доставени. Пристигат със забавяне и някои от чужбина, тъй като има и българи, живеещи в други страни, които се включват в самодейността ", изясни Мария Райкова, районният отговорник за Видин. Много от донорите желаят да прибавят и лакомства в пакетите с пожеланите дарове. Други пък желаят да участват на поднасянето им.
По Коледа се случват чудеса - по този начин е и за децата, включени в Операция "Плюшено мече " в област Видин, тъй като за някои от тях има по повече от един подарък.
Желаещите да дарят могат да намерят повече информация на уеб страницата на акцията или да позвънят на мобилен телефон 0898 844 855.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР