Три деца на по девет години и трима души на

...
Три деца на по девет години и трима души на
Коментари Харесай

Масова стрелба в Нашвил: Три 9-годишни деца са сред жертвите на атаката в християнско училище

Три деца на по девет години и трима души на възраст над 60 са жертвите на всеобщата пукотевица в частно християнско учебно заведение, в американския град Нашвил.

Според полицията 28-годишната нападателка – Одри Хейл, е някогашна възпитаничка на образователното заведение. Вместо с учебна раница обаче – този път влиза в постройката с полуавтоматична винтовка и два револвера. Убива общо шестима души. Заподозряната е убита от служителите на реда, пристигнали на място.

Одри Хейл се самоопределяла като транссексуална. Причините за стрелбата се обясняват. В памет на жертвите знамената на Белия дом и на всички федерални здания ще бъдат свалени на половина до идния петък. Президентът Джо Байдън още веднъж прикани Конгресът да одобри по-строги ограничения против оръжията.

„ Това е извънредно. Най-лошият призрачен сън на всяко едно семейство. Искам да похваля полицията за бързата реакция и за това, че следеше обстановката в действителност от близко. Трябва да създадем повече, с цел да спрем въоръженото принуждение. Това раздира общностите ни, раздира душата на тази нация. Трябва да създадем повече, с цел да защитим учебните заведения. За да не бъдат превърнати в затвори “, сподели Байдън.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР