Три деца и възрастен мъж бяха нападнати и нахапани от

...
Три деца и възрастен мъж бяха нападнати и нахапани от
Коментари Харесай

Трите деца и възрастният мъж, нападнати от кучета, са извън опасност за живота

Три деца и възрастен мъж бяха нападнати и нахапани от два ротвайлера, оставени без контрол в софийското село Железница. Инцидентът стана в ранния следобяд, а потърпевшите деца са настанени в " Пирогов ".

Вижте повече от директното включване на репортера ни Цанка Николова.

Пострадалите деца, братчета на 7, 9 и 12 години, са били на разходка с дядо си в региона на минералната баня в село Железница в ранния следобяд. Към момента няма заплаха за живота на децата, безапелационни са лекарите в " Пирогов ".
Мария Пойразова-говорител на болница " Пирогов ": Много бързо разбъркан екип, мултидисциплинарен екип от експерти се е погрижил за тяхното здраве. Направени са по неотложност доста подробни прегледи и проучвания, които демонстрират, че едно от децата по неотложност би трябвало да бъде въведено в детската операционна на " Пирогов ". На другото момченце са обработени раните му и то е оставено за лекуване и интензивно наблюдаване в болничното заведение, а третото момченце е с обработени рани и е освободено да си тръгне.
Собствениците на кучетата са открити. Ротвайлерите са прибрани, като при задържането им не са били нападателни. Децата ще останат за лекуване в болничното заведение, до момента в който се подобрят.
Стойно Цветков, основен проверяващ служител на реда: При причиняване на междинна или тежка телесна щета наказването е до три години отнемане от независимост или пробация и санкция до 5 000 лв.. Това е планувал законодателят, не дай си Боже и популярност Богу, че в съответния случай нямаме летален излаз, наказването е до 5 години отнемане от независимост.
 Ротвайлери нахапаха три деца и възрастен мъж в Железница Ротвайлери нахапаха три деца и възрастен мъж в Железница
Три деца и възрастен мъж бяха нападнати и нахапани от два ротвайлера, оставени без контрол в софийското село Железница. Инцидентът стана в ранния следо...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР