Три четвърти от полетите са били отложени от едно летище

...
Три четвърти от полетите са били отложени от едно летище
Коментари Харесай

Летището с най-лоши закъснения в Обединеното кралство видя три четвърти от полетите да излитат късно през 2023 г.

Три четвърти от полетите са били отсрочени от едно летище в Обединеното кралство през 2023 година, съгласно публични данни.

Тъй като Коледа наближава бързо, летищата скоро ще гъмжат от пасажери, които или се насочат към дома, с цел да се съберат с околните си, или потеглят на заслужени ваканции.

Няма нищо по-различно от упованието да пристигнеш в летището, знаейки, че сте единствено на часове от празника, който сте очаквали с неспокойствие. Въпреки това, единственият спънка за това празнично неспокойствие е да погледнете нагоре към таблото за тръгване и да откриете, че полетът ви е занимателен.

Въпреки че летищата и самолетните компании носят отговорност за тези закъснения, изборът от кое място летим доста въздейства върху разстройства, които може да срещнем.

Изследване, извършено от MoneyTransfers.com, хвърля светлина върху най-хубавите и най-лошите самолетни компании и летища за закъснения въз основа на най-новите данни за закъсненията на полети за 2023 година в Обединеното кралство. Гетуик се обрисува к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР