„Три часа се води диагол и всички излизат с ясната

...
„Три часа се води диагол и всички излизат с ясната
Коментари Харесай

Превозвачите и правителството възстановяват диалога, но протест ще има

„ Три часа се води диагол и всички излизат с ясната концепция, че сме в една лодка “, разгласи Кирил Петков след срещата с превозвачите. Правителството е дало обещание министърът на районното развиване да направи работна група, а по всички други тематики Николай Събев остава с отворена врата.

Петков разгласи, че са влезнали в диалог за биодобавката като може да се разиска за по-ниски цени, а той е заречен, че ще върне отговор „ хем да се съблюдават уговорките към Европа, хем да не банкрутират заводите за биодобавките “. Той добави, че ще приказва с Европейският съвет по тази причина дали е допустимо да се понижава акциза на горивата, тъй като Асен Василев му е споделил, че сходно нещо не може да се случи.

„ Възстановихме разговора, следва ни доста работа, само че всички се обединихме, че с разговор и работа ще се свършат нещата, а не със поръчки през медиите “, добави Петков.

Превозвачите оповестиха, че са приели извиненията на Кирил Петков, само че митинг на следващия ден ще има, тъй като действително няма нищо съответно като взети ограничения.

Милтенова посочи, че благодари за градивния разговор, само че митинг ще има. Петков пък скочи и добави, че митингът щял да бъде кротичък, без да се пречи на матурите и на останалите жители.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР