Три бургазлийчета на по 13 и 14 години се озоваха

...
Три бургазлийчета на по 13 и 14 години се озоваха
Коментари Харесай

Полицията задържа три малолетни деца в Бургас, след като замерваха автобус с камъни

Три бургазлийчета на по 13 и 14 години се озоваха в полицейския арест заради опасен случай, разминал се по знамение без потърпевши хора, оповестява представителят на ОД Министерство на вътрешните работи Цветелина Рандева.

Тийнейджърите хвърляли камъни по рейс от градския превоз, пренасящ пасажери по линия Б 11. Рейсът на общинския транспортьор " Бургасбус " бил претъпкан с хора и единствено бързата и точна реакция на водача предотвратила тежък пътен случай.

Около 17:30 ч. на 13 декември рейс, движещ се от к-с " Изгрев " в посока к-с " Меден Рудник ", навлиза в скоростния ръкав в региона на кръстовището на бул. " Демокрация " и ул. " Иван Богоров ". Челно пред автобуса се изправя малко дете, което с няколко камъка замеря движещото се транспортно средство, счупвайки предното ветроупорно стъкло и дясното странично. Заедно с него имало още две момчета.

Пътниците са свалени и претрупани във втори рейс, който ги отвозил по упования маршрут. Инцидентът обаче провокирал разбъркване в графика на градските рейсове и стотици бургазлии останали по спирките.

По данни на управлението цената на нанесената вреда е в размер на към 10 000 лева Само предното ветроупорно стъкло коствало  7300 лева, споделят от фирмата-превозвач, оповестява " 24 часа ".

По случая в Първо Районно ръководство Бургас е формирана кореспонденция, която следва да бъде докладвана в районната прокуратура.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР