Три борови дървета паднаха по време на силни бури на

...
Три борови дървета паднаха по време на силни бури на
Коментари Харесай

Три дървета паднаха и прекъснаха Мастърс турнира по голф

Три борови дървета паднаха по време на мощни стихии на Огъста Нешънъл, където се организира първият за годината шампионат от Мейджърите по голф - Мастърс, като по знамение се размина без потърпевши хора. Вторият кръг от конкуренцията бе пресечен поради неприятното време.

Бурите се чакаха денем и уредниците на съревнованието реалокираха всички начални часове за петък с половин час с вярата вторият кръг да се организира по проект. Сутринта бе изпълнена с топло и влажно време, само че малко след обед се появиха облаци. Игрището към този момент беше почистено в продължение на 21 минути, когато първата серия от дъжд мина през региона, и предупредителната сирена още веднъж алармира в 16:22 локално време, че се чакат нови стихии. Те донесоха мощен дъжд и заплаха от светкавици. Около момента на сирената, две големи дървета паднаха покрай 17-ия тий бокс.

: A large tree almost crushed a crowd of people during the master golf tournament

| ⁰
Watch terrifying video when giant Tree falls almost crushing on a crowd of people just off the 17th green during at the master golf tournament in Augusta…
— R A W S A L E R T S (@rawsalerts)

Работници бързо пристигнаха на мястото на събитията с резачки, с цел да стартират почистването на падналите дървета. Добрата вест беше, че не се стигна до ранени или потърпевши.

" Огъста Нешънъл Голф Клъб удостоверява, че няма информация за потърпевши от трите дървета, които бяха издухани до 17-ия тий заради вятър. Здравето и сигурността на всички присъстващи на шампионата Мастърс ще бъде първи и главен приоритет на уредниците. Ще продължим да следим деликатно обстановката през днешния ден и по време на шампионата. Вторият кръг публично е преустановен до края на деня. Играта ще бъде възобновена в събота заран от 8:00 часа източно време (15:00 часа българско). Входовете ще отворят в 14:00 часа б.в. по прелиминарен проект ", се споделя в формалното изказване.

Брукс Кепка бе лидер в класирането с -12 под пар, когато играта бе прекратена. Джон Рам е на три удара зад него, като има още девет дупки до края на втори кръг. Той ще бъде възобновен по-късно през днешния ден от 15:00 часа наше време.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР