Три бона глоба може да отнесе жилищният блок на естрадната

...
Три бона глоба може да отнесе жилищният блок на естрадната
Коментари Харесай

Филип Киркоров застраши живота на хиляди туристи

Три бона санкция може да отнесе жилищният блок на естрадната легенда Филип Киркоров в несебърското село Равда поради развалена тревога, написа " Телеграф ".


Това оповестиха от Министерството на туризма като персонално Николина Ангелкова се включи в инспекцията на 5-звезден апартаментен хотел „ Спа Емералд резорт “, в който 14 жилището има артистът.

Инспекцията на място е по сигнал на туристи, получен на телефонната линия на министерството за избрани нарушавания в комплекса. На инспекцията участваха и представители на Българската организация по сигурност на храните.



Експертите са открили нарушавания, свързани с неспазване на наредбата за категоризация на хотелите, съобщи министърът. Едно от тях е, че не работи алармената система, а тя е от изключителна значимост за сигурността на гостите.

Освен това оборудването в някои от стаите не дава отговор на критериите за 5 звезди. Ангелкова съобщи, че ще бъде направено наставление за премахване на нарушаванията, които би трябвало да бъдат изпълнени в период до 30 дни. Ще бъде наложена и санкция в размер от 1000 до 3000 лв. според от тежестта на нарушаването.

„ Ако несъответствията не бъдат отстранени в посочения интервал, ще пожелаеме понижаване на категорията на хотела “, сподели министър Ангелкова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР