„Три билборда извън града” на Мартин Макдона е филм, съдържащ

...
„Три билборда извън града” на Мартин Макдона е филм, съдържащ
Коментари Харесай

Часове преди Оскарите: Кои са фаворитите на Георги Тошев

„ Три билборда отвън града” на Мартин Макдона е филм, съдържащ в себе си проблематика, която част от живия живот в Съединени американски щати през днешния ден. Част от акцията на Макдона даже се трансформира в същинска акция. Сюжетът е талантлив,а това е филм по какъв начин можеш да живееш живота си и по какъв начин можеш да се разминеш с шанса си да го живееш както би трябвало. Това разяснява Георги Тошев, продуцент на специфичното студио на bTV „ Оскари” в навечерието на церемонията по връчването на филмовите награди.

Той уточни и един по думите му надценен филм – „ Формата на водата”. „ Той не е от моите любимци, не че е неприятен. Има философия, киноестетика, майсторство, само че не се срещнах с тази тематика”, уточни той.

Тошев уточни „ Най-мрачният час” като негов любимец. „ Не единствено тъй като познавам Гари Олдман. Той е човек, минал през Ада, с цел да бъде този актьор”, разяснява продуцентът.

По мотив придвижването „ Me too” против половата употреба в Холивуд Тошев разяснява, че несъмнено светът към този момент не е същия. Той добави, че казусът се преекспонира, а случилото се с Кевин Спейси е „ чудовищно”. По думите му част от хората, които излязоха нескрито с обвинявания в сходни похищения след десетки години безмълвие може и да е, с цел да наберат дивиденти.

Той добави, че работи по няколко исторически плана - за живота на Невена Коканова, Ванга и Емил Димитров - планове в развиване, които стъпват напълно върху документалистика.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР