Три автомобила са отнели пътни полицаи в Пиринско.Двама от водачите

...
Три автомобила са отнели пътни полицаи в Пиринско.Двама от водачите
Коментари Харесай

Пътни полицаи в Пиринско отнеха автомобилите на дрогирани и пияни шофьори

Три автомобила са лишили пътни служители на реда в Пиринско. Двама от водачите били дрогирани, а третият с 2,84 промила алкохол, оповестиха от полицията.

На 16.08.2023 година към 09:10 часа на пътя сред гр. Петрич и Граничен контролно-пропусквателен пункт – Кулата, полицейски чиновници на РУ-Петрич са направили инспекция на товарен автомобил „ Рено “ с прикачено към него полуремарке, ръководен от 41-годишен мъж от гр. Петрич. С техническо средство е открито, че лидерът кара след приложимост на наркотично вещество.

След като е използвал опиат, 43-годишен от гр. Плевен е управлявал лек автомобил „ БМВ “. Той е спрян от органите на реда към 16:40 часа на същата дата на ул. “Свобода “ в гр. Сандански.

По случаите са формирани досъдебни производства за осъществено закононарушение по член 343Б, ал.3 от Наказателен кодекс.

Около 10:50 часа на 16.08.2023 година на ул. „ Драмски път “ в гр. Гоце Делчев, от полицейски чиновници на РУ-Гоце Делчев е спрян лек автомобил „ Хонда Сивик “, ръководен от 38-годишен мъж от града. При осъществената инспекция, с техническо средство е открито, че лидерът кара с съществуване на 2,84 промила алкохол в издишания въздух. Той е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР