Треьнорът на Левски Петър Хубчев коментира представянето на „сините” при

...
Треьнорът на Левски Петър Хубчев коментира представянето на „сините” при
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Левски е назад в много аспекти

Треьнорът на Левски Петър Хубчев разяснява представянето на „ сините” при провалянето с 0:1 от Ред Бул Бразил. Специалистът изрази задоволството от част от футболистите при физическото естество, само че удостовери, че „ в доста аспекти тимът е доста назад”. Същевременно Хубчев довери, че тимът чака до трима нови футболисти в предни позиции, като изрази вяра те да дебаркират допустимо най-скоро.

Латино финес матира Левски в дебюта на Хубчев

„ Нервни бяхме по време на мача. Исках да се получи едно нещо 60 минути, при някой стана и за цялостен мач. Трудно е да кажа какво ме удовлетворява в този момент от тази среща. Имаме няколко индивида на друг стадий от подготовката. Стремим се всички да бъдат на равнище за първия формален мач. Вижда се, че сме доста обратно в някои аспекти. Имаше хора през днешния ден, които бягаха доста бързо, а сутринта тичаха 12 километра”, стартира Хубчев пред DIEMA SPORT.

„ Резултатът не ни интересува, само че и до известна степен ни касае. Рано е да приказваме за спортно-технически детайли. Целта е да се подготвим добре. Ние не крием и всеки, който е гледал мача вижда, че чакаме трима индивида, които да ни оказват помощ в нахлуване. Надявам се да се случи скоро това”, продължи той.

„ Грешна е информацията, че Ивайло Петков е при нас”, приключи Петър Хубчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР