Трейлърът на сериала Пазителите възпламени наново интереса ни към света

...
Трейлърът на сериала Пазителите възпламени наново интереса ни към света
Коментари Харесай

Какво да очакваме от сериала Пазителите“

Трейлърът на сериала " Пазителите " възпламени отначало интереса ни към света на Алан Мур, без значение от обстоятелството, че доста добре си спомняме и едноименния филм от 2009 година, и неговата орис.

HBO разпореждат огромни очаквания на този собствен план, също както и ние се надяваме да получим дозата свястно наличие, прилични образни резултати с добре развити герои и сюжетна линия. И въпреки да ни остави с леко смесени усеща, първият епизод оправда насъбраните ни упования.

" Пазителите " е основан на DC комиксите на Алан Мур и Дейв Гибънс, които в над 400 страници ни придвижват в една различна галактика. Действието - както в сериала, по този начин и в комиксите, се развива през 1985 година в американския град Тълса, където действителността наподобява много необичайно.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Watchmen (@watchmen) на Окт 21, 2019 в 7:25 PDT

Обществото е привидно обикновено и щастливо, а расизмът - най-малко видимо, не съществува. Полицаите в Тъсла обаче носят маски и никога не трябва да демонстрират лицата си. И това не е някаква фешън хрумка, а метод да подсигуряват и запазят живота си. Незаконно е и да поискаш да видиш лицето на служител на реда, до момента в който извършва служебните си отговорности, което прави чиновниците на реда и недосегаеми. Или най-малко по този начин е на доктрина.

Реалността надалеч не е такава, тъй като организацията, против която се борят и която мислят за изчезнала, набира все по-голяма известност с все по-голяма мощ. Дотолкова, че членовете ѝ се считат за супергероите, от които обществото има потребност. Също като служителите на реда, и те носят маски, само че много по-различни и отличителни.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Derek Wong (@thewrongdayik) на Окт 23, 2019 в 8:18 PDT

Важно е да уточним, че сериалът не е супергероиски по марвелски метод. " Пазителите " е построен по доста завладяващ метод и още първият епизод съумя да извика един куп въпроси в главите ни. Разбира се, не получихме отговор на нито един от тях, само че не сме го и очаквали. Това ще бъде задачата на останалите осем епизода.

На тях се пада и задачата да развият героите, да заплетат сюжета и да задържат интереса ни. А това може и да не е толкоз лесна задача.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Arturo Gil (@uro_art_uro) на Окт 23, 2019 в 6:20 PDT

В " Пазителите " има много препратки към американската история и просвета, което е нож с две остриета. Причината е елементарна - в случай че бъде гледан от човек, чел комиксите и осведомен с проблематиката на американското общество, сериалът ще му хареса пъклен доста.

Ако обаче тези две неща не са налице, на HBO се пада достойнството да впечатли фена с завладяващо построен свят, в който се случват неща, които не сме виждали (и от образна гледна точка), и с герои, чиито решения и дейности ни държат в напрежение.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от на Окт 23, 2019 в 3:37 PDT

Интересно е, че в уеб страницата за оценяване на филми и сериали Rotten Tomatoes разликата в оцените на рецензия и аудитория е огромна. Към момента на писане на публикацията рейтингът на " Пазителите " от критиците е 98%. Този от хората - 43%.

Иначе, Реждина Кинг влиза в ролята на Анджела Абар с 300. Идея си нямаме по какъв начин в първия епизод съумя да бъде сдържана, спокойна и грижовна майка, нежна, любвеобилна и ужасно секси брачна половинка, след което си постави (и безусловно, и преносно) маската и стартира да раздава правораздаване и крошета, от които кръв да се лее. Ето по този начин си представяме същинските герои от филмите - с наличието си да крадат всяка една сцена и да я вършат своя.

Нов епизод на " Пазителите " ще бъде наличен всеки понеделник в HBO GO

Нов епизод на " Пазителите " по HBO ще бъде предаван всеки понеделник от 21 ч.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР