Трейдър, който беше един от късметлиите по време на крипто

...
Трейдър, който беше един от късметлиите по време на крипто
Коментари Харесай

Биткойн: Ще има ли масово разпродаване?

Трейдър, който беше един от късметлиите по време на крипто ралито през 2023 година, издаде предизвестие, в което показва, че Биткойн (BTC) може да бъде изправен пред забележителна ликвидация, провокирана от отрицателни вести.

Анонимният анализатор, прочут като “ ” счита, че рискът от намаляване за Биткойн и по-широките крипто пазари се е нараснал доста спрямо преди шест месеца, когато FTX се срина.

Според DonAlt внезапното повишаване на мемe монетите и разпространяването на измамниците на пазара са отслабили аргументите за по-нататъшно повишаване на цените, което прави по-вероятно низходящото придвижване. Анализаторът съобщи, че е нужен катализатор, който да инициира забележителен спад.

DonAlt преглежда 100-процентното повишаване на Биткойн от дъното му през ноември 2022 година като краткотраен отскок в границите на по-голям мечи пазар.

Анализирайки неотдавнашното придвижване на цените, търговецът отбелязва внезапен спад от $69,000 до $16,000 без доста възобновяване и непълен отскок в настоящото придвижване, само че цената не се е върнала в предходния си диапазон.

Трейдърът акцентира, че това рали е просто рали на мечия пазар, като оставя настрани персоналните усеща и бичия напредък.

Въпреки че не счита, че Биткойн е навлязъл в бича територия, DonAlt поддържа убеждението, че $16,000 означават дъното на мечия цикъл.

Анализаторът допуска, че покупката на Биткойн на цени покрай $20,000 би била рационално решение, само че поучава да се прегледат и двете страни на пазара, преди да се вземат каквито и да било решения, защото причините на мечките имат основна стойност.

Що се отнася до бъдещето на Биткойн, DonAlt чака странична комерсиална среда за BTC, до момента в който той остане в диапазона от $20,000 до $30,000.

Трейдърът означи високо равнище на колебливост на пазара и категоризира ценовите равнища над $30,000 като позитивни, тези под $30,000 – като показателни за нестабилни пазарни условия, а цените под $20,000 – като преференциална договорка, която си заслужава да бъде прегледана.

Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува на цена от $27,400.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР