Трейдър, известен с правилното прогнозиране на пазарните движения на Биткойн

...
Трейдър, известен с правилното прогнозиране на пазарните движения на Биткойн
Коментари Харесай

Solana може да достигне $100 до октомври според популярен трейдър

Трейдър, прочут с вярното прогнозиране на пазарните придвижвания на Биткойн по време на мечия пазар през 2018 година, в този момент е насочил вниманието си към Solana (SOL), евентуален противник на Етериум (ETH).

Трейдърът, прочут като Bluntz показа своя разбор за някои от криптоактивите с почитателите си в Twitter.

Bluntz има вяра , че Solana се приготвя за доста повишаване и съпостави евентуалното ѝ рали с избухливия скок на Биткойн по-рано през годината. Според неговата графика, в случай че Solana следва плануваната от него траектория, тя може да доближи близо $100 до октомври. Той е дотолкоз уверен в тази опция, че обмисля да заложи всичко на Solana за няколко месеца.

Понастоящем Solana се търгува на цена от $25.7, а капацитетът за покачване може да бъде над 280%, в случай че доближи задачата на Bluntz.

Преминавайки към Етериум , трейдърът е оптимист за вероятностите му по отношение на Биткойн (ETH/BTC). Той счита, че за Етериум се образува рали на пробив по отношение на водещата криптовалута. Bluntz има вяра, че съвсем едногодишният клиновиден пробив на ETH/BTC ще бъде “ “.

 

Той подозира, че Етериум може би към този момент е достигнал дъното си и дефинира ценовото равнище от над 0.07 BTC ($2,101) като привлекателна точка за вход. Той счита, че доста трейдъри към момента не са позиционирани за този евентуален пробив и ще бъдат хванати неподготвени.

Въз основа на разбора на графиките си Bluntz предвижда, че ETH/BTC може да се увеличи до 0.112 BTC ($3,362). Към момента ETH/BTC се прави оценка на 0.06337 BTC ($1,902).

Що се отнася до самия Биткойн , Bluntz счита, че активът евентуално ще се възвърне след късото потапяне под $30,000. Ниските времеви рамки на BTC демонстрират обещаващи признаци, което демонстрира евентуално възобновяване. Той допуска, че най-хубавият сюжет би бил нови исторически върхове за Биткойн.

Имайте поради, че тази информация се основава на разбора и мненията на Bluntz и не би трябвало да се смята за финансов съвет. Винаги извършвайте своите изследвания и бъдете внимателни, когато вземате капиталови решения.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР