Трей Йънг реализира 24 точки, 3 борби и 11 асистенции

...
Трей Йънг реализира 24 точки, 3 борби и 11 асистенции
Коментари Харесай

Атланта и Ню Орлиънс запазиха шансове за класиране в плейофите

Трей Йънг осъществя 24 точки, 3 битки и 11 асистенции за успеха на Атланта Хоукс над Шарлът Хорнетс със 132:103 като хазаин в дуел от квалификационния плей-ин шампионат за плейофите в Източната конференция на НБА.

Атланта, който приключи на девето място на Изток, в този момент ще гостува на Кливланд в петък в борба за последната позиция в плейофите. Победителят ще се изправи против Маями Хийт в първия кръг.

Сезонът завърши за Шарлът, който не се е класирал за плейофите от 2016 година. И петимата титуляри за Хоукс приключиха с над 10 точки, в това число сърбинът Богдан Богданович, който влезе от пейката. Деандре Хънтър имаше решителни изяви за домакините в третата част като приключи с 22 пункта и 7 битки за триумфа. За Шарлът Ламело Бол се регистрира с 26 точки, 5 битки и 8 асистенции.

Ню Орлиънс Пеликанс се оправи вкъщи със Сан Антонио Спърс със 113:103 в дуел от плей-ин шампионата в Западната конференция и в този момент му следва конфликт с Лос Анджелис Кипърс. Си Джей Макколъм означи 27 от своите 32 точки през първото полувреме, а Брандън Инграм приключи с 27, 5 битки и 5 асистенции.

Пеликанс бяха девети на Запад ще гостуват в Лос Анджелис в петък за установяване на тима, който ще заеме последното свободно място в плейофите в Западната конференция и ще стартира против Финикс Сънс в първия кръг. За гостите от Спърс Девин Васел осъществя 23 точки.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР