Тревожното нарастване на наводненията в болниците, пожарите и прегряването са

...
Тревожното нарастване на наводненията в болниците, пожарите и прегряването са
Коментари Харесай

Гняв заради рушащите се болници на NHS, тъй като наводненията и пожарите затварят отделенията за пациенти

Тревожното повишаване на наводненията в лечебните заведения, пожарите и прегряването са „ апел за пробуждане “ за торите, които би трябвало да поправят рушащите се здания на NHS, министри са сподели.

Данните на NHS демонстрират, че е имало приблизително четири пожара дневно в тръстовете на NHS, което е с 18% повече по отношение на миналата година. Междувременно имаше 279 съществени наводнения - близо 60% повече от 2021/22 година - и 6822 случая на прегряване.

Те доведоха до затваряне на отделения заради опасения, че може да се утежни, в случай че държавното управление не се оправи " порутени " здания. Здравният представител на Lib Dem Дейзи Купър сподели: „ Това внезапно повишаване на наводненията, пожарите и прегряването би трябвало да подейства като сигнал за пробуждане към министрите да поправят рушащите се болнични здания, преди да е станало прекомерно късно.

„ Правителството се провали за модернизиране на западналите и застаряващи лечебни заведения, оставяйки ги изключително уязвими на рискови метеорологични феномени. Всеки ден хората се лекуват в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР