Тревожен случай в наш град. Варненец твърди, че мъж иска

...
Тревожен случай в наш град. Варненец твърди, че мъж иска
Коментари Харесай

Твърдят, че мъж заплашва с нож, ако не му дадете пари СНИМКА

Тревожен случай в наш град. Варненец твърди, че мъж желае пари от хора, само че става нападателен, в случай че не му дадат. Ситуацията се разиграла в морската столица, а Петър Василев изяснява, че посоченият за причинител заплашвал с нож и псувал.

" Внимавайте! Обича да заплашва с нож и псува хората, когато не му дадат пари ", написа Петър Василев. Той популяризира и фотография на въпросния човек.

Василев разяснява, че споделя за станалото, с цел да защищити своите съграждани. Към момента няма информация за случая да е подаден сигнал до Министерство на вътрешните работи.

Припомняме, че това е следващият спорен случай с просещи хора, който провокира публично внимание. Преди дни Динко Вълев бе задържан  и упрекнат в безчинство и насила за това, че разобличавайки бедняк, който се прави на недъгав, го блъска, наскърбява, а след това предиздвикал обществено да се извини на хората. Случката се разигра до прочут магазин в Равда. За нея стана ясно в обществените мрежи, откакто самият Динко пусна клип по какъв начин разобличава индивида.

Преди дни различен случай ядоса и варненци.  Мъж, преструващ се на неработоспособен, събира пари от водачите на кръстовищата в морската столицата.

Един от тях обаче бе разконспириран с видео от лидер, на който очевидно му е писнало от измамата.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР