Тревогите пред Кристиано Роналдо тепърва започват. Звездата на Реал Мадрид,

...
Тревогите пред Кристиано Роналдо тепърва започват. Звездата на Реал Мадрид,
Коментари Харесай

Роналдо може да влезе в затвора след края на Световното

Тревогите пред Кристиано Роналдо занапред стартират. Звездата на Реал Мадрид, който загатна, че напуща тима през това лято, има сериозен проблем пред себе си - испанската прокуратура. Причината е, че втората оферта на звездата за помиряване с данъчните управляващи в страната е била охвърлена, написа " AS ".
От към този момент година и половина Роналдо има проблеми с управляващите в страната, откакто стана ясно, че екипът му е укрил 14.7 милиона евро в налози. В началото Кристиано пледира " почтен " и беше подготвен за съд, само че в последна сметка юристите му го убедиха да търси развръзка отвън съда. Последната му оферта, на стойност 14 милиона евро, е била отхвърлена.
ПСЖ е подготвен да изравни Роналдо по заплата с Меси
Испанските управляващи желаят 28 милиона евро от португалската суперзвезда - упоменатите към този момент укрити налози и още 13.3 милиона евро в разнообразни санкции и лихви. Сумата би трябвало да бъде платена до 15-и юни. Ако това не бъде изпълнено, против роналдо ще стартира дело за данъчни измами и може да попадне в пандиза за предиод 4 и повече години. Ако бъде наказан за над 24 месеца на затвор, присъдата ще бъде ефикасна.
Според някои испански анализатори, точно проблемите с данъчните слубжи в Испания са предиздвикали Роналдо да се замисли за бъдещето си и да желае произлязъл трансфер, макар че в клуба желаят да го задържат съвсем непременно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР