„Трева! Тези бонбони имат абсолютно същия вкус, като истинска трева

...
„Трева! Тези бонбони имат абсолютно същия вкус, като истинска трева
Коментари Харесай

Щерката на Юлиан Вергов пaфка трева от 12 годишна

„ Трева! Тези бонбони имат безусловно същия усет, като същинска трева са! “, изцепва се в клипче дъщерята на Юлиан Вергов – Алена, видя „ Галерия “.

По това време слабостта на баща е едвам на 12 години, а наподобява не се тормози да признае, че пуши трева и е специалист по усета й.

Във видеото, което Али е разгласила в канала си, тя споделя дружно със своя другарка за опит с бонбони, наподобяващи действителни усети. Пробите са занимателни, досега в който за публиката не излиза наяве, че дребната чародейка не е от скромните девойки, възпитани порядъчно и в смирение.

Алена е почтена наследничка на Вергов, който нееднократно е признавал, че е бил гамен в учебно заведение и даже е изключван поради непочтено държание. Майката на девойката – Ирина, която от години е разграничена с Юлиан, въобще не й се месила и не правела забележки на Алена. Ето за какво тя няма мярка и в езика си, постоянно си служи с груби избрания и ръси цинизми на кг, което е извънредно впечатляващо за връстниците й, само че не приказва въобще добре за нея.

Вергов пък от дълго време й е изпуснал края и е вдигнал ръце, смятайки, че не може да управлява дъщеря си. Пред сътрудниците си той признал, че мъчно може да бъде престиж в нейните очи, откакто на годините й също не се е държал изключително обичайно.

Али е най-скандалното дете в креативните среди, даже стилът й на обличане не приляга на 15-годишна дама, каквато към този момент е.

Едно е несъмнено – порасналото момиче е хубавица, което може да й отвори порти по-нататък в живота. Тя обаче ще би трябвало да се постарае за маниерите си и да не помни тийнеджърските си изцепки, с цел да не губи скъпо време за своето развиване.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР