Третото ви око вижда ли всичко? Или не съвсем?1. Виждате

...
Третото ви око вижда ли всичко? Или не съвсем?1. Виждате
Коментари Харесай

7 признака, че интуицията ви работи по-добре от тази на другите

 трето-око

Третото ви око вижда ли всичко? Или не напълно?

1. Виждате неща, които ще се случат в бъдещето. Може да ви се коства съвпадане. Но в действителност просто имате мощна вътрешен глас.

2. Лошите ви интуиции се сбъдват. Ако това се случва непрекъснато, значи имате избрани заложби в ясновидството.

3. Имате мощно развита дарба към емпатия. Прекалено сте чувствителни към страстите на другите хора, чудесно разбирате постъпките и претекстовете им, способни сте да съчувствате и симпатизирате.

4. В множеството случаи получавате това, което желаете. Постигате задачите и желанията си с лекост, до момента в който другите би трябвало да поставят титанични старания.

5. Имате потребност от презареждане, изключително след гръмък ваучър или дълго другарство с другари. Имате потребност да прекарате известно време в усамотение – това ви оказва помощ да дойдете на себе си и да се извършите с сила за нови достижения.

6. Можете да предсказвате какво ще каже или направи вашият събеседник в идната минута. В главата ви към този момент има подготвен сюжет за това, което би трябвало да се случи.

7. Виждате през хората. Никакви усмивки и похвали не могат да ви излъжат. Първото ви усещане съвсем постоянно се оказва вярно.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР