Третото издание на платформата Hits Only избухва с мотото All

...
Третото издание на платформата Hits Only избухва с мотото All
Коментари Харесай

Новото издание на Hits Only събира абсолютните любимци на публиката в Арена Армеец

Третото издание на платформата Hits Only избухва с мотото All Stars , с цел да събере в една вечер три от най-обичаните звезди на 80-те и 90-те. Keen Acts и Радио  Energy още веднъж сплотяват сили и изненадват почитателите с ударна доза от най-любимите шлагери. Резултатът е композиция, която ще напомни на публиката за щастливите безсънни нощи и безкрайните танци. Този път за щурия ваучър на 25.04.2020 година в София ще се съберат за първи път на една сцена DJ BoBo, CC Catch и перлата на Ace Of Base – Jenny .
 Jenny NOVA
След като потвърди на българската аудитория, че неслучайно е една от най-големите звезди на 90-те – с повече от 14 милиона продадени копия на албумите си и трайно наличие в музикалните ранглисти на съвсем всички европейски страни през шеметните години на кариерата си, DJ BoBo се завръща за ново грандиозно шоу. Kaleidoluna е най-актуалното, извънредно цветно, охолно и зареждащо с положителни страсти зрелище на неуморния швейцарец.
 DJ BoBo NOVA
CC Catch е втората специфична изненада за всички почитатели на шлагерите от 80-те. Катерина Мюлер, откритието на Дитер Болен от Modern Talking, покорява класациите след пробива си през 1985 година и доближава до страховит триумф с цели 12 шлагера в топ 20. Диско дивата завоюва сърцата на почитателите в първото издание на Hits Only и остави паметен спомен за същински положително превозване, с което си заслужи още една покана да разтанцува публиката с огромните си шлагери като I Can Lose My Heart Tonight, Cause You Are Young, Strangers By Night и още, и още. -->
 CC Catch NOVA
Хитовете на Ace Of Base , най-успешната шведска група след ABBA и Roxette, са третата доза обичана музика, която чака феновете на попа в Арена Армеец. Звездата на бандата изгрява през 1990 година, когато първият им сингъл Wheel of Fortune завладява Скандинавския полуостров. В същински международен шлагер се трансформира обаче последващата паметна ария All That She Wants, която предвожда грандиозния триумф на групировката на няколко континента. Техният Happy Nation е един от най-продаваните албуми на всички времена и става 9 пъти платинен в Съединени американски щати.

Още една незабравима вечер с безчет шлагери следва на 25.04.2020 година HITS ONLY ALL STARS в Арена Армеец е специфичното шоу с обичаните звезди и най-хубавото от 80-те и 90-те. Събитието се провежда от KEEN ACTS с извънредната медийна поддръжка на радио ENERGY, а билетите на цени от 45 до 70 лева потеглят в продажба от 6.06.2019 година в мрежата на Ивентим – бензиностанции OMV, билетен център НДК и онлайн на Eventim.bg.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР