Третодивизионният ОФК Локомотив (Мездра) започна зимната си подготовка. Старши треньорът

...
Третодивизионният ОФК Локомотив (Мездра) започна зимната си подготовка. Старши треньорът
Коментари Харесай

ОФК Локомотив започна зимната си подготовка

Третодивизионният ОФК Локомотив (Мездра) стартира зимната си подготовка. Старши треньорът на „ железничарите “ Николай Христозов изведе на първата подготовка за тази година 20 футболисти.

Сред тях са две нови попълнения. Това са опитният нападател Сергей Георгиев (31 г.) - младеж на Левски (София) и на испанския АСД Канияс, играл в редица клубове у нас, измежду които Банско, Монтана 1921 и Царско село, и 21-годишният ляв бек Кристиян Атанасов - младеж на Монтана 1921, минал през школите на Литекс (Ловеч) и на ЦСКА (София), играл също в Левски 2020 (Лом), Ботев (Ихтиман) и Чавдар Етрополе. И двамата идват от Дунав (Лом).

На проби в тима са двама някогашни ученици на школата на Ботев (Враца) - халфовете Иван Велчев (23 г.) и Димитър Димитров (24 г.).

От досегашния състав с клуба се разделиха Генади Петров, Антоан Драгомиров, Александър Стоянов, Николай Велинов и Пламен Спасов.

Подготовката на ОФК Локомотив за пролетния полусезон ще протече напълно при домашни условия. Планирани са шест контролни срещи. Първата от тях е тази събота, 20 януари, от 16:00 часа на помощния терен на стадион „ Георги Аспарухов “ в столицата с Левски II (София).

Останалите инспекции са на 27 януари с Оборище (Панагюрище) в кв. Драгалевци, на 3 февруари с Ювентус 95 (Малчика), на 7 февруари с Балкан 1929 (Ботевград), на 10 февруари с Чавдар (Етрополе) и на 17 февруари с Партизан (Червен бряг).

В класирането на полусезона локомотивци заемат шесто място с 22 точки и голова разлика 25:22 - актив, насъбран след 7 победи, 1 реми и 6 загуби.

Шампионатът в Северозападната Трета лига ще бъде възобновен на 24 февруари. В първия пролетен кръг Локо (Мездра) приема седмия в есенното класиране Етър II (Велико Търново).

Преди първото занятие за 2024 година водосвет за здраве и сполучливо показване през пролетния полусезон отслужи отец Данаил Цинцарски, енорийски духовник на Мездра. Стартът на зимната подготовка почетоха ръководителят на Управителния съвет (УС) на ОФК Локомотив Цанко Цанев и членът на УС на клуба Андриян Димитров.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР