Третият сезон на Ергенът ще се окаже пълен бълвоч и

...
Третият сезон на Ергенът ще се окаже пълен бълвоч и
Коментари Харесай

ДОЛНО! Миловидният Алек се оказа пълен изрод: Даде пръстена на Надежда, а дни след финала я заряза!

Третият сезон на " Ергенът " ще се окаже цялостен буламач и то освен поради тотално малоумния избор на участнички. Знаем, че този път продуцентите надминаха себе си по тъпота и ни показаха моми, които безусловно за нищо не стават - изключително за нещо свястно...

Не това обаче е най-бруталната изненада на предаването, а постъпката на ергена Алек Младенов след финала. Както знаем, фотосите на формата от дълго време завършиха и победителка има. Знаем и че това е 34-годишната Надежда Вишева, която им и малко детенце, момче.

Надежда фактически изпитва усеща към Алек и по време на двумесечния им престой в Гърция, се влюбва в него. А, когато той й дава пръстена, изяснява й се в обич и я моли да стане негова избраница, тя лети в небесата от благополучие.

Е, тази наслада обаче трае от ден до пладне, тъй като двамата освен не са дружно сега, а Младенов й бие шута още дни след подаряването на пръстена и връщането им в България. " Мило " й обяснил, че я цени, само че не я заслужава - най-баналния мъжки метод да се отървеш от жена.

Източници от кухнята разкриха, че Надя е била унищожена и в първия миг е изпитвала адска комбинация от яд и горест. Тя чак тогава е научила, че Алек има сериозна другарка на открито и действително е играл роля от самото начало в имението. Разбираемо, през днешния ден тя не желае да го вижда и на фотография.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов надежда вишева Ергенът пръстен годеница Гърция имението
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР